Choď na obsah Choď na menu

Olympia pri OK Prievidza na slávnostnej akadémii.

10. 11. 2019

Milí športoví priatelia !

     Naša Olympia sa 19. októbra zúčastnila na slávnostnej akadémii s príležitosti osláv 100 rokov založenia Považskej sokolskej župy M.R. Štefánika v Trenčíne.
     Na akadémii,ktorá bola pripravená na vysokej spoločenskej úrovni  sa prezentovali so svojimi vystúpeniami členovia sokola z Trenčína, Pobedimu , Brezovej pod Bradlom a  Prievidze.
     Naša Olympia predviedla pódiovú skladbu autorky cvičiteľky Jitky Hejtmánkovej "Roztancované okamihy "a počas celého vystúpenia nás diváci povzbudzovali búrlivým potleskom.
     Na záver veľmi vydareného športového podujatia prebehlo ocenenie funkcionárov, cvičiteľov, hosťov a klubov, ocenená bola aj naša cvičiteľka Jitka Hejtmánková  pamätnou medailou za dlhoročnú spoluprácu, ktorú jej odovzdala starostka Považskej sokolskej župy sestra Oľga Samáková. Taktiež z rúk starostky sestry Oľgy Samákovej a miestostarostky Sokolskej únie Slovenska Ľubici Držkovej prebrala aj  ocenenie  nášho  klubu Olympia za úspešnú reprezentáciu Sokola nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.
Naša Olympia praje Považskej sokolskej župe M. R. Štefánika v Trenčíne do ďalšej storočnice ešte veľa úspešných športových a spoločenských podujatí.
 
S pozdravom.
ses. Jitka Hejtmánková